ELS MARROCS

ELS MARROCS
FOTO DE MARCOS ROS. PRIMER DIA DE FESTES, 21 D'AGOST DE 2010, DESPRÉS DE LA BANYÀ

dijous, 6 de desembre del 2007

LA TENDETA DEL RAVAL (SECCIÓ TOMAQUERA)


DARRERES NOTÍCIES DE TOM.
El periódico la RAZÓN, ha contratat a Jose Miguel ( si, el nostre, el dels cubitos ) a fer la crónica festera en AFGANISTAN, el único requisito, es ferla en valencià, i vestit en el traje de esquadra especial i de negre (tot un repte ).
Si voleu saber com fan el AMOR els Hipopotams, parleu en Virmel, es traga tots els documentals de Digital Plus.
Juanito, el futur alcalde de Xixona, en coalición con el CIX, ha propuesto una nueva iniciativa, regar Villa Cactus Paff y alrededores, con desaladoras. ( confiem en la teva majoria absoluta ).
Ja tenim un nuevo miembro de la JET, David Millán, se ha associat en FEFE i en Marichalar, no paren de vendre yates.
En el quirófano y en un moment de emoció, Selles va treure la navaja Contrabandista i el resultat, set amputacions en un gir de muñeca (tot un record ).
Ug, ha comprat tota la PEÑA REONA, vol tirar als Holigans i posar la nova MECA i el Miravete en CA L ´Alicantí, pero Marquitos Ros DJ, se ha negat, ell vol possar una nueva DISCO.
Los GROCS, per mediació del intermediari ( Jaume el Carter ), vol fer un trueque, SOTA per SOTA, ( aixó es jugar en cartes marcades ).
El CESID, per mediació del nostre HOBBY, ha descoberts uns comptes secrets en SUIZA, a nom de Manolito Costa y MONTILLA.
Bueno amigos, un ferte abrazo, y ya os iré contando más noticias marrokas. Bones Festes.